Let op: Deze film werd op een vorige editie van DOCVILLE vertoond (editie(s) 2017). Informatie over de meest recente editie vindt u hier.
Warning: This film was shown at a previous edition of DOCVILLE (edition(s)2017). Information about the most recent edition can be found here.

Tot in den draaiFilip Loobuyck

Een documentaire over leven met het einde in zicht.

Zes palliatieve patiënten vertellen elk hun moedig verhaal. Wat houdt hen het meest bezig in deze beslissende fase? Hoe proberen ze zin en betekenis te geven aan deze laatste fase van hun leven? We krijgen voeling met hun angst, hoop, twijfel, verdriet en verlangens, maar bovenal met hun echtheid. Een aangrijpende film die je even doet stilstaan bij de eindigheid van het leven en je uitnodigt het leven bewuster te omarmen. ‘Tot in den draai’ is een documentaire van Beweging van Wakkere Geesten en Docwerkers i.s.m. Federatie Palliatieve Zorg Vlaanderen en Perennis - Centrum voor Groei in Leven en Sterven. Met steun van Kom op tegen Kanker.Deze kortfilm wordt vertoond voor de langspeler Palliatieve zorgen in Vlaanderen

Extra info

De voorstelling wordt gevolgd door een DOCVILLE+ debat over palliatieve zorgen in Vlaanderen.

Filminfo

REGIE Filip Loobuyck
België
40 min.
gesproken
Geen ondertiteling


Programmaonderdeel

Korte docu's

credits
Regie

Filip Loobuyck

Producent

Beweging van Wakkere Geesten, Docwerkers

Cinematografie

Pieter De Vos

Montage

Pieter De Vos

Muziek

Steven Vrancken, Wouter Vercruysse

Bekijk Contact info