DOCVILLE is een festival gewijd aan de documentaire film, met een sterke focus op nationale en internationale auteurscinema. Films die niet alleen het hoofd maar ook het hart aanspreken, gemaakt door cineasten met persoonlijkheid en visie. Films die een plek verdienen op het grote witte doek.

Meet the DOCVILLE expert


Naar goede gewoonte vraagt DOCVILLE aan talloze professoren, journalisten en andere experten voor onze documentaires in- of uit te leiden. DOCVILLE vroeg aan een aantal van hen om een lijstje te maken met interessante Youtube-filmpjes, podcast, artikels of websites die over hun expertise handelen. Kruip in het hoofd van onze experts en bereid je alvast voor op een gedegen Q&A

Prof. Dr. Seppe vanden Broucke


Seppe vanden Broucke doctoreerde aan de KU Leuven in de toegepaste economie in 2014. Seppe werkt momenteel als assistent professor in het departement <i>Business Informatics</i> aan de UGent en als lector aan de KU Leuven. Seppe's onderzoek concentreert zich op <i>business data science</i> en analyse, <i>machine learning, process management</i> en <i>process mining</i>. Zijn werk is internationaal gepubliceerd, en hij assisteert organisaties om meer AI-georiënteerd te worden.

Expert bij de film iHuman
>> Bekijk de aangeraden video's, podcast, of te lezen artikels van deze expert