DOCVILLE 2018 is voorbij, de volgende editie is gepland tussen 27 maart - 4 april 2019.
DOCVILLE 2018 has passed, the next edition will be March 27th - April 4th 2019. 

Fervente liefhebbers van documentaire cinema kunnen hun hartje ophalen met de DOCVILLE Festivalpas. Deze pas geeft toegang tot alle reguliere filmvertoningen. Als extraatje ontvangen de Festivalpas-houders 3 maanden gratis toegang tot online documentaire en kortfilmplatform dalton.be (deze periode gaat in op 1 april 2018).

De festivalpas kost 49 euro, is geldig voor alle reguliere filmvoorstellingen (dus niet voor opening, slot, professionele activiteiten of workshops), vanaf de aankoop van je festivalpas kan je op voorhand je ticket bestellen. Je pas zelf kan je ophalen vanaf de eerste dag festival aan de ticketbalie van ZED Vesalius. Deze is geopend een half uur het begin van de voorstelling tot een kwartier na de laatste voorstelling.

Let op:

- Je pas en de daaraan gekoppelde tickets zijn strikt persoonlijk. (Lees alle regels hier)
- Je tickets worden je weliswaar via email opgestuurd (indien je dat zo aanduidt), maar je moet aan de deur van de zaal je festivalpas op vraag kunnen tonen. Vergeet dus niet je festivalpas op te halen vooraleer je je naar de zaal begeeft.
- Je mag niet voor overlappende voorstellingen tickets kopen
- Bij 3 maal niet gebruik van bestelde tickets wordt je festivalpas en de bijbehorende tickets  automatisch geannuleerd.
- Tot 24u voor de start van een voorstelling kan je bestelde tickets annuleren, via de website, telefonisch of aan de festivalbalie (Cinema ZED Vesalius). Je kan annuleren via deze link.
- Bij vermoeden van misbruik kan je festivalpas onmiddellijk worden geannuleerd.

Festivalpas is vanaf 1 maart om 12u te bestellen op deze pagina. Na betaling wordt je code binnen de 15 minuten opgestuurd en is deze meteen bruikbaar om tickets te bestellen.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.

 

Optioneel: bijkomende vragen


 

CAPTCHA

Met deze test kijken we of u een menselijke bezoeker bent en geen computer (spambot). Sorry voor het ongemak.

Image CAPTCHA