For the Love of Meat - A Documentary on Central Texas BBQ

U bent hier


DOCVILLE 2017 is voorbij, de volgende editie is gepland tussen 21-29 maart 2018. Onderstaande informatie slaat op de editie van 2017.
DOCVILLE 2017 has passed, the next edition will be March 21-29th 2018. The information below refers to the 2017 edition.

For the Love of Meat - A Documentary on Central Texas BBQ

Regie door Jeff Jones, Matthew Johnson, Brandon Gonzales, Matthew Walls
VS | 52 min. | Engels gesproken (geen ondertiteling)

De voorstelling van 25/3 wordt gevolgd door een DOCVILLE² - BBQ Tasting ism Sticky Fingers BBQ

Amerikanen en BBQ horen bij elkaar zoals brood en boter. Binnen Amerika is het met stip de Texanen die alles op alles zetten op zoek naar het perfecte stukje slow roasted meat. For the Love of Meat bezoekt enkele van de top "BBQ Pit-Masters" uit Texas en gaat na wat hun geheim is om de perfectie na te streven. Een film om duimen en vingers van af te likken.

De voorstelling van 25/3 wordt gevolgd door een DOCVILLE² - BBQ Tasting ism Sticky Fingers BBQ.
Tickets voor film+ BBQtasting kan u hier kopen.

Opgelet! BBQtasting-tickets enkel beschikbaar tot 22 maart.


Deze voorstelling wordt voorafgegaan door de korte documentaire

I Kill
(David White, Paul Wedel / Nieuw-Zeeland / 9 min.)


Over de regisseur(s)

 

Credits

Productiehuis FtLoM Productions
Muziek Joel Hamilton