DOCVILLE gaat vreemd

U bent hier

DOCVILLE gaat vreemd


2024 is een feestjaar voor DOCVILLE. Vieren doen we deze keer niet in de cinema, maar gezellig thuis bij de trouwste bezoekers van het festival. Van 1 tot en met 19 maart vertonen we namelijk elke dag een memorabele film van de vorige festivaledities in livings (of aanverwanten) van festivalgangers. Op 1 maart vertonen we een film uit de eerste editie van het festival, op 2 maart uit de tweede, enzovoort. Op 20 maart trappen we dan officieel de 20e editie van het festival af, gevierd en wel.

20 Jaar DOCVILLE in 20 prachtdocumentaires


Praktisch


Praktisch

Een "DOCVILLE gaat vreemd" vertoning is zoals een gewone vertoning: je hebt bijvoorbeeld nog steeds een ticketje nodig en je kijkt samen met andere DOCVILLE gasten naar een documentaire. Maar... de locatie is wél uniek: je kijkt de film, samen met de gastheer of -vrouw (meestal) bij hen thuis.

Ticketjes kopen gaat gewoon via de website en kan enkel op voorhand aangekocht worden. Alle vertoningen beginnen om 20.00 (behalve de vertoning van 12.03, deze begint om 19.30) , maar je bent een kwartiertje tevoren welkom. Er zal ook altijd iemand van het festival aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

Vanwege privacy-redenen wordt op de DOCVILLE-pagina's en op het kaartje slechts de straat vermeld van de vertoning, zonder het huisnummer. Het exacte adres en de naam van je gastheer of -vrouw zal je worden gemaild wanneer je ticketjes hebt gekocht.

Ticketprijzen

Voor alle vertoningen geldt het vaste tarief van 5 euro. 

Gratis voor festivalpassers