DOCVILLE is een festival gewijd aan de documentaire film, met een sterke focus op nationale en internationale auteurscinema. Films die niet alleen het hoofd maar ook het hart aanspreken, gemaakt door cineasten met persoonlijkheid en visie. Films die een plek verdienen op het grote witte doek.

DOCVILLE Wijzer


    

Economie is dit jaar één van de thema's van het festival. Behavioral economics probeert het menselijk gedrag te beschrijven, berekenen, voorspellen.
Met dit in het achterhoofd ontwikkelde DOCVILLE de DOCVILLE-Wijzer

Je kan je voorkeuren laten bereken op twee manieren. Heb je in het verleden al tickets voor DOCVILLE besteld? De DOCVILLE wijzer baseert zich vervolgens op al deze eerdere bestellingen. OF duidt een aantal thema's aan die je interesseren .

 

   

Meet the DOCVILLE expert


Naar goede gewoonte vraagt DOCVILLE aan talloze professoren, journalisten en andere experten voor onze documentaires in- of uit te leiden. DOCVILLE vroeg aan een aantal van hen om een lijstje te maken met interessante Youtube-filmpjes, podcast, artikels of websites die over hun expertise handelen. Kruip in het hoofd van onze experts en bereid je alvast voor op een gedegen Q&A

Tom Simonts


Tom Simonts is licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Sinds 2000 ging hij voor KBC Securities aan de slag als broker op Easdaq en Nasdaq Europe. Vanaf 2002 werkte Tom om de macrostrategie van KBC Groep te vertalen naar de klanten van KBC Securities. Zijn werkgebied bestond initieel uit holdings en investeringsbedrijven in de Benelux en ver daarbuiten en werd later aangevuld met vastgoed, software en telecomwaarden. Sinds oktober 2012 maakte Tom de overstap naar Bolero, het online beleggingsplatform van KBC Securities, waar hij de functie van Marktenspecialist bekleedde.

Expert bij de film Master Of The Universe
>> Bekijk de aangeraden video's, podcast, of te lezen artikels van deze expert