Ammodo Docs CompilatieSara Kolster

Ammodo Docs stuurt elk jaar zeven korte docu’s de wereld in, die je mee laten kijken door de ogen van vernieuwende wetenschappers en kunstenaars. Dit jaar toont DOCVILLE vier docu’s van de Ammodo Docs-reeks van vorig jaar én de avant-première van Moonshot Mission van Sara Kolster, die je meeneemt naar de wondere wereld van de quantum bits.

Je kan ook onder de grond duiken richting schimmelnetwerken of opstijgen naar de hoogste bergtoppen, waar klimaatverandering in kaart wordt gebracht. Blijf je graag dicht bij jezelf? Dan kan je stilstaan bij de oorsprong van je intuïtie. Volg je graag verbeten onderzoek naar het ontstaan van MS? De Ammodo Docs reeks zorgt voor de nodige variatie.


Deze vertoning maakt deel uit van het programmaonderdeel...

ScienceVille

ScienceVille brengt voor het tweede jaar op rij recente wetenschappelijke documentaires die je écht gezien moet hebben. Daarnaast zijn er ook panelgesprekken, workshops, debatten, ScienceVille voor Kinderen, de prijs voor Beste Wetenschappelijke Documentaire én het bezoek van Nobelprijswinnaar prof. Kip Thorne. ScienceVille is terug, en hoe!Wetenschap Fysica Gezondheid Ecologie

Vertoningen
Koop je ticket

Info

REGIE Sara Kolster
Nederland
2024 90 min.
Engels gesproken
Geen ondertiteling

Programmaonderdeel

ScienceVille

credits
Regie

Sara Kolster

Producent

Ammodo Docs, Basalt

Contactgegevens
Bekijk Contact info
(en screener)
(beschikbaar vanaf 20.03)