Anselm (3D)Wim Wenders

WIm Wenders duikt in het leven en werk van Anselm Kiefer, één van de grootste hedendaagse kunstenaars. Anselm is een unieke filmervaring waarin de grenzen tussen film en schilderkunst vervagen. 

De Duitser Anselm Kiefer is een van de belangrijkste (en duurste) levende kunstenaars. Tot op de dag van vandaag maakt hij in zijn atelier in Frankrijk mega-installaties en architectonische constructies, tot aan ondergrondse crypten toe. Regisseur Wim Wenders neemt ons mee op een boeiende reis in het leven, de wereld en het werk van de kunstenaar. En dat door middel van de modernste 3D-technieken waardoor hij het leven en het werk van de 78-jarige kunstenaar op een indrukwekkende weet wijze weet weer te geven. De film vormt een radicale ontleding van een buitengewoon kunstenaarschap.  

 

U heeft voor deze vertoning een 3D-bril nodig. U kan deze aankopen in de Kinepolis voor € 1.5.


Deze vertoning maakt deel uit van het programmaonderdeel...

Spectrum

Een uiterst gevarieerde selectie films die de echte documentaireliefhebber niet mag missen. Films die furore maken in het internationale filmfestivalcircuit of net onbekende pareltjes die de programmator met plezier aan je voorstelt. Stuk voor stuk films die een toonbeeld zijn van waar DOCVILLE voor staat: sterke auteursfilms die het grote scherm verdienen.Kunst Visueel Verbluffend

Vertoningen
Koop je ticket

Info

REGIE Wim Wenders
Duitsland
2023 93 min.
Duits, Engels gesproken
Ondertiteling: Nederlands, Frans

Programmaonderdeel

Spectrum

credits
Regie

Wim Wenders

Contactgegevens
Bekijk Contact info
(en screener)
(beschikbaar vanaf 20.03)