BeestJoost Laperre, Jillis Schriel

Walter Arfeuille heeft alles van een tragische held. Heel zijn leven lang wil hij de sterkste en de strafste zijn. Hij doet er dan ook alles aan om zijn grote rivaal te verslaan, krachtpatser John Massis, die in Vlaanderen geboekstaafd staat als 'de sterkste mens'. Zijn obsessie drijft hem tot het uiterste: het is nooit groot, zwaar of sensationeel genoeg. Het bezorgt hem de bijnaam 'het beest', maar brengt hem ook bijna ten onder. De gevallen held kruipt langzaam terug recht, met een fonkeling in de ogen onthult hij zijn nieuwe plannen. Een intiem portret van een sterk karakter. 


Deze vertoning maakt deel uit van het programmaonderdeel...

Nationale selectie

DOCVILLE presenteert de tien beste Belgische documentaires van het voorbije jaar. Films die onze eigen omgeving op een bijzondere manier in het vizier brengen, maar ook films die over de landsgrenzen heen kijken en inzoomen op bijvoorbeeld Irak, New York of het Amazoneregenwoud. Documentaires gemaakt door oude bekenden, of net door jonge nieuwkomers. De sterkste film mag zich de winnaar noemen van de Juryprijs voor Beste Belgische Documentaire.

 Portret Nederlands gesproken of ondertiteld

Vertoningen
Koop je ticket

Extra info

Deze vertoning wordt gevolgd door een nagesprek met de regisseurs en met Walter Arfeuille, het hoofdpersonage van de film

Info

REGIE Joost Laperre, Jillis Schriel
België
2022 73 min.
Nederlands gesproken
Ondertiteling: Engels

Programmaonderdeel

Nationale selectie

credits
Regie

Joost Laperre, Jillis Schriel

Producent

Wouter Sap (Lionheart Productions)

Contactgegevens
Bekijk Contact info
(en screener)