Bottle ConditionedJerry Franck

België is wereldwijd gekend voor zijn bier. Oscargenomineerd regisseur Jerry Franck zakt af naar de kleine Belgische gemeenschap in de buurt van Brussel waar het streekbier Lambiek gebrouwen wordt. Lambiek is een van de oudste, meeste zeldzame bierstijlen van België en ging na WO II bijna verloren. Nu kent het bier terug een toenemende populariteit en proberen brouwers aan de groeiende eisen van de hedendaagse consument te voldoen. Een smakelijke inkijk in het leven van drie gepassioneerde brouwers en de manier waarop zij hun bier brouwen.

Dorst gekregen na de film? Na de vertoning op maandag 27.03 kan je komen meeproeven van het culturele erfgoed van Zennevallei bij de Lambiek biertasting. Hiervoor dien je wel een (gratis) extra ticket te bestellen. (Beperkte beschikbaarheid)

Klik hier om je plaatsje voor de Biertasting Lambiek te reserveren


Deze vertoning maakt deel uit van het programmaonderdeel...

Spectrum

Een uiterst gevarieerde selectie films die de echte documentaireliefhebber niet mag missen. Films die furore maken in het internationale filmfestivalcircuit of net onbekende pareltjes die de programmator met plezier aan je voorstelt. Stuk voor stuk films die een toonbeeld zijn van waar DOCVILLE voor staat: sterke auteursfilms die het grote scherm verdienen.Smakelijk

Vertoningen
Koop je ticket

Extra info

De vertoning van 26.03 wordt gevolgd door een nagesprek met de regisseur.
De vertoning van 27.03 wordt gevolgd door een nagesprek met de regisseur en een optionele beertasting

Info

REGIE Jerry Franck
VS
2022 82 min.
Nederlands, Engels, Frans gesproken
Ondertiteling: Engels

Programmaonderdeel

Spectrum

credits
Regie

Jerry Franck

Producent

Courtney Marsh, Jerry Franck

Contactgegevens
Bekijk Contact info
(en screener)