Hello crowd! Crowdfunding

DOCVILLE en Hello crowd! slaan de handen in elkaar en presenteren de allereerste editie van de Hello crowd! crowdfundingwedstrijd op DOCVILLE. Vele kleintjes maken een groot: dat is de gedachte achter crowdfunding. Hello Bank helpt filmmakers bij het vinden van de nodige financiering voor hun project via het crowdfundingplatform Hello Crowd.

Documentairemakers met een goed idee, maar nog op zoek naar budgetten dienden in februari hun project in bij DOCVILLE. Uit alle inzendingen maakte de jury een selectie van de meest vindingrijke projecten. Dankzij de intensieve coaching van Hello Crowd presenteren ze op DOCVILLEde crowdfundingpagina van hun project. De drie beste projecten worden na deze pitch bekroond met prijzen tot €1.500.

 

“Een crowdfunding campagne levert je veel meer op dan enkel financiering. Je stelt  je project voor aan een breed publiek en krijgt het dus ook meer visibiliteit en je bouwt een vertrouwensband op met degene die jouw project steunen, waardoor ze als het ware ambassadeurs worden.” - Hello Crowd

 

 Vertoond op editie(s) 2019
Screened at edition(s) 2019

Info

Programmaonderdeel

DOCVILLE Academy