Joan Baez I Am A NoiseKaren O'Connor, Miri Navasky, Maeve O'Boyle

Sinds haar debuut op 18-jarige leeftijd staat muzikante en activiste Joan Baez al meer dan 60 jaar op het podium. De nu 82-jarige zangeres maakt openhartig de balans op van haar leven, van haar betrokkenheid bij de burgerrechtenbeweging tot haar vriendschap met Martin Luther King en haar hartverscheurende romance met Bob Dylan. Een eerbetoon aan een icoon, die nooit de volledige waarheid van haar leven heeft verteld, tot nu.

Joan Baez deelt niet alleen haar successen, maar vertelt ook openlijk over de onbekende schaduwkanten van haar leven en de innerlijke demonen die haar al sinds haar jeugd hebben gekweld. De film weeft een schat aan eerder ongezien archiefmateriaal samen met uitgebreide gesprekken, terwijl de camera haar volgt op haarafscheidstournee door Amerika en Europa.


Deze vertoning maakt deel uit van het programmaonderdeel...

Spectrum

Een uiterst gevarieerde selectie films die de echte documentaireliefhebber niet mag missen. Films die furore maken in het internationale filmfestivalcircuit of net onbekende pareltjes die de programmator met plezier aan je voorstelt. Stuk voor stuk films die een toonbeeld zijn van waar DOCVILLE voor staat: sterke auteursfilms die het grote scherm verdienen.Muziek Portret Gezondheid Psychologie

Vertoningen
Koop je ticket

Info

REGIE Karen O'Connor, Miri Navasky, Maeve O'Boyle
VS
2023 113 min.
Engels gesproken
Ondertiteling: Nederlands, Frans

Programmaonderdeel

Spectrum

credits
Regie

Karen O'Connor, Miri Navasky, Maeve O'Boyle

Contactgegevens
Bekijk Contact info
(en screener)
(beschikbaar vanaf 20.03)