Onze NatuurMaria Lise Van Lente, Pim Niesten, Dick Harrewijn

Je moet niet naar de andere kant van de wereld reizen om verwonderd te raken over de wondermooie natuur. Prachtige beelden van bekende en minder bekende dieren in onze streken, van het Zwin tot diep in de Ardennen, brengen het hoopvolle verhaal van de versnipperde natuur in België die onder druk staat, maar toch weet te overleven. Een spannende, visueel prachtige en vertederende familiefilm, die jong en oud onderdompelt in de prachtige wereld van onze natuur.

Na de vertoning op zondag 26.03 kan je meedoen met de stadsnatuurwandeling. Wil je een ticket voor film + wandeling? Dat kan hier: Een ticket kost €14.

 

Beluister hier ook de podcastaflevering 'De wilde natuur achter onze hoek' van Voorproevers (Radio 1) naar aanleiding van de film.


Deze vertoning maakt deel uit van het programmaonderdeel...

ScienceVille

Het spiksplinternieuwe onderdeel Scienceville is het slotstuk van een jarenlange evolutie binnen Docville waarbij de interesse van het brede publiek voor wetenschap gekoppeld wordt aan kwaliteitsvolle wetenschappelijke documentaires. Als een volwaardig festival-binnen-een-festival worden er niet alleen documentaires vertoond, maar zijn er tal van omkaderende activiteiten: lezingen en workshops voor publiek, kinderen, filmmakers en wetenschappers, live experimenten, een expo rond Artificiële Intelligentie en zelfs een filmwedstrijd. Docville heet je van harte welkom op Scienceville.
 Natuur Visueel Verbluffend Nederlands gesproken of ondertiteld

Vertoningen
Koop je ticket

Extra info

De vertoning van 26.03 is gevolgd door een (optionele) stadsnatuurwandeling

Info

REGIE Maria Lise Van Lente, Pim Niesten, Dick Harrewijn
België
2022 85 min.
Nederlands gesproken
Geen ondertiteling

Vanaf 9 jaar

Programmaonderdeel

ScienceVille voor Kinderen

credits
Regie

Maria Lise Van Lente, Pim Niesten, Dick Harrewijn

Contactgegevens
Bekijk Contact info
(en screener)