Panelgesprek over publieksvriendelijkheid versus compromisloosheid

Naar aanleiding van een korte lezing van regisseur Peter Krüger (N - The Madness of Reason, Antwerp Central), gaan producent Emmy Oost (Problemski Hotel, ALL-IN), regisseur Ruben Vermeersch (What About Eric?, Er was eens), Simon Vrebos (Netwerkcoördinator Canvas) en Ira A. Goryainova (The Ruins of Europe, Bile) in gesprek over de rol van documentairemakers in de samenleving. Het debat draait om de centrale vraag: moeten we als onafhankelijke makers compromisloos zijn of moeten we rekening houden met de steeds groeiende vraag naar publieksvriendelijkheid?

Dit panelgesprek maakt deel uit van de Day of the Doc. Gratis toegang voor houders van een accreditatie. Indien geen accreditatie kan u een ticket voor de volledige  dag kopen.

Het volledige programma:

 

  • 9u00 - 9u30 Welkom met koffe
  • 9u30 - 11u15 Vertoning Subject Documentaire
  • 11u15 - 12u30 Panelgesprek over de relatie tussen documentairemaker en zijn onderwerp
  • 12u30 - 14u00 Lunch
  • 14u - 15u15 Panelgesprek over publieksvriendelijkheid versus compromisloosheid
  • 15u15 - 15u45 Koffe
  • 15u45 - 17u Panelgesprek door en over jonge flmmakers en hun toekomst

 

Je kan optioneel (niet automatisch in ticket) aansluiten bij: 


Deze vertoning maakt deel uit van het programmaonderdeel...

DOCVILLE Academy

DOCVILLE is niet alleen een publieksfestival, maar ook het platform voor activiteiten voor en door documentaire professionals. Verspreid over verschillende dagen zijn er masterclasses, case studies en netwerkmomenten voor professionals uit de documentaire- wereld. Gedetailleerde informatie en inschrijfmodaliteiten vind je op www.docville.be. Voor makers

Vertoningen
Koop je ticket

Info

Programmaonderdeel

DOCVILLE Academy