Podcast Gezondheid & Wetenschap

Eet je meer chips van een blauw bord? Hoe slim zijn slimme weegschalen? Waarom heeft Europa mentholsigaretten verboden? Zijn vaccins eigenlijk halal? Klopt het dat mannen net zo emotioneel zijn als vrouwen? Gezondheid en Wetenschap wilt mensen informeren met betrouwbare gezondheidsinformatie. Op hun website factchecken en bespreken ze gezondheidsberichten uit de media in een maandelijkse podcast. Kom proeven van enkele van de meest opmerkelijke onderwerpen van de afgelopen jaren in deze podcast-special.

Wil je de podcast bijwonen? Kom op maandag 27.03 naar Het Strand, voor een drankje, hapje en podcastje... Toegang is gratis. Inschrijven vooraf niet nodig.

 


Deze vertoning maakt deel uit van het programmaonderdeel...

ScienceVille

Het spiksplinternieuwe onderdeel Scienceville is het slotstuk van een jarenlange evolutie binnen Docville waarbij de interesse van het brede publiek voor wetenschap gekoppeld wordt aan kwaliteitsvolle wetenschappelijke documentaires. Als een volwaardig festival-binnen-een-festival worden er niet alleen documentaires vertoond, maar zijn er tal van omkaderende activiteiten: lezingen en workshops voor publiek, kinderen, filmmakers en wetenschappers, live experimenten, een expo rond Artificiële Intelligentie en zelfs een filmwedstrijd. Docville heet je van harte welkom op Scienceville.
 Wetenschap Gezondheid Kritisch denken

Vertoningen
ma 27.03 | 17:00 (Eetcafé Het Strand)

Info

Programmaonderdeel

ScienceVille