Shadow Game - The Game

Ongezien in België: naar aanleiding van de docu Shadow Game ontwikkelde het Leuvense Happy Volcano 'Shadow Game - The Game'. Een computerspel, gebaseerd op de film, waarbij je zelf het hoofdpersonage van de documentaire speelt. Je gaat op zoek naar onderdak, vermijdt de grenspolitie, maakt en verliest vrienden onderweg.

Een voorlopige versie van het spel zal doorlopend te spelen zijn in de foyer van Cinema ZED Vesalius.
 
Op maandag 28.03 komen de spelmakers én filmmakers samen om hun samenwerking en vooruitgang te presenteren na de vertoning van Shadow Game.


Deze film maakt deel uit van het programmaonderdeel...

DOCVILLE Academy

DOCVILLE is niet alleen een publieksfestival, maar ook het platform voor activiteiten voor en door documentaire professionals. Verspreid over verschillende dagen zijn er masterclasses, case studies en netwerkmomenten voor professionals uit de documentaire- wereld. Gedetailleerde informatie en inschrijfmodaliteiten vind je op www.docville.be. 
Spectrum

Een uiterst gevarieerde selectie films die de echte documentaireliefhebber niet mag missen. Films die furore maken in het internationale filmfestivalcircuit of net onbekende pareltjes die de programmator met plezier aan je voorstelt. Stuk voor stuk films die een toonbeeld zijn van waar DOCVILLE voor staat: sterke auteursfilms die het grote scherm verdienen.Vertoningen
ma 28.03 | 19:15 (ZED-Vesalius)

Filminfo


Programmaonderdeel

DOCVILLE Academy | Spectrum