Speeddate Science Pitch

Ben jij als onderzoeker verbonden aan de UAntwerpen, Vrije Universiteit Brussel en/of UGent, ben je bereid je onderzoek te presenteren aan een groot publiek én mee te werken aan een auteursdocumentaire rond jou en jouw onderzoek? Doe dan mee aan dit unieke project waarbij het festival je -letterlijk- een podium geeft je onderzoek voor te stellen, in contact brengt met filmmakers en hen een budget van +/- € 40.000 geeft een auteursdocumentaire af te werken.

 

Enkel toegankelijk op uitnodiging


Deze vertoning maakt deel uit van het programmaonderdeel...

DOCVILLE Academy

DOCVILLE is niet alleen een publieksfestival, maar ook het platform voor activiteiten voor en door documentaire professionals. Verspreid over verschillende dagen zijn er masterclasses, case studies en netwerkmomenten voor professionals uit de documentaire- wereld. Gedetailleerde informatie en inschrijfmodaliteiten vind je op www.docville.be. 
ScienceVille

ScienceVille brengt voor het tweede jaar op rij recente wetenschappelijke documentaires die je écht gezien moet hebben. Daarnaast zijn er ook panelgesprekken, workshops, debatten, ScienceVille voor Kinderen, de prijs voor Beste Wetenschappelijke Documentaire én het bezoek van Nobelprijswinnaar prof. Kip Thorne. ScienceVille is terug, en hoe!Vertoningen
ma 25.03 | 20:30 (Foyer Vesalius)

Info

Programmaonderdeel

DOCVILLE Academy | ScienceVille