The Journey - A Story of LoveFanny Bräuning

Een man en een vrouw reizen de wereld rond in hun minibusje. Hij is een fotograaf en handige harry. Zij, de liefde van zijn leven, is reeds 20 jaar verlamd vanaf de nek en is de klok rond afhankelijk van zijn zorg. Hun dochter, filmmaker Fanny Bräuning, maakte een onvergetelijke film over de ware liefde die alles, zelfs het leven met een onvoorstelbare ziekte, zinvol maakt.

Fanny Bräuning stond versteld van het schijnbare gemak waarmee haar vader zijn volledige leven had ingesteld op de zorg voor haar moeder. En over hun creatieve manier om te gaan met de ziekte en met hun busje dat hen in staat om, ondanks alle beperkingen, toch te kunnen reizen. Met veel moed, humor en charme reizen ze door het feeërieke Europese land en halen ze alles uit wat het leven hen biedt. Fanny ging mee met haar ouders op reis en stelde hen onomwonden vragen over verleden, toekomst, opoffering, trouw en liefde. Hoe is het eens zo jong en wild echtpaar erin geslaagd om de uitdagingen op hun weg het hoofd te bieden? Wat gebeurt er met de liefde als het leven zo radicaal verandert?


Deze film maakt deel uit van het programmaonderdeel...

Spectrum

Een uiterst gevarieerde selectie films die de echte documentaireliefhebber niet mag missen. Films die furore maken in het internationale filmfestivalcircuit of net onbekende pareltjes die de programmator met plezier aan je voorstelt. Stuk voor stuk films die een toonbeeld zijn van waar DOCVILLE voor staat: sterke auteursfilms die het grote scherm verdienen.Nederlands gesproken of ondertiteld Liefde Roadmovie

DOCVILLE is uitgesteld tot 23/9-1/10/2020. Meer info snel

Filminfo

REGIE Fanny Bräuning
Zwitserland
2018 90 min.
Duits gesproken
Ondertiteling: Nederlands, Frans


Programmaonderdeel

Spectrum

credits
Regie

Fanny Bräuning

Producent

Thomas Thümena

Productiehuis

Hugofilm

Contactgegevens
Bekijk Contact info