Everything-but-meat-tasting

In deze bijzondere tasting proeven we alle mogelijk varianten van wat wel eens vlees zou kunnen zijn, maar het niet is. Bio Ingenieur Annemie Willemen neemt ons mee in een reis van smaken en structuren. Geschikt voor vegetariërs. Aangeraden voor Meat Lovers.

Deze tasting hoort bij de film Meat The Future.

Deze tasting is beperkt wat betreft capaciteit en wordt volgens het horeca-protocol, in "tafelbubbels" geserveerd.

U kan enkel de film + tasting samen boeken. Heeft u reeds een ticket voor de film gekocht en wil u alsnog een ticket bijkopen, stuur ons dan een mailtje.

 

De Meat-Tasting is VOOR de film (om 19.30). Aansluitend wordt de film op dezelfde locatie vertoond om 20.30


Deze film maakt deel uit van het programmaonderdeel...

Brave new docs

Denken over de toekomst is onlosmakelijk verbonden met dromen. Paradoxaal genoeg worden toekomstdromen en -idealen bepaald door de bekommernissen in het heden. De utopische dromen van midden van de 20ste eeuw - doorspekt met een vertrouwen dat technologie alles beter zou maken - gingen meestal over een toekomst met meer comfort, vrijheid en efficiëntie. Zo werd er gedroomd van vliegende auto’s en huishoudrobots. Later speelden ecologie en gezondheid een hoofdrol, met een focus op nieuwe energiebronnen en hoogtechnologische medische toepassingen. De toekomstdromen van elk tijdperk worden vaak vertaald in immense, soms megalomane, projecten. Maar ook op filosofisch en maatschappelijk vlak is er een voortdurende spanning tussen dromen van verandering en de tegensputterende, hedendaagse realiteit. Maar ondanks alles blijft ‘de toekomst’ de grote, ongrijpbare liefde van de mens.Vertoningen
Koop je ticket

Filminfo


Programmaonderdeel

Brave new docs