For the Love of Meat - A Documentary on Central Texas BBQJeff Jones, Matthew Johnson, Brandon Gonzales, Matthew Walls

Amerikanen en BBQ horen bij elkaar zoals brood en boter. Binnen Amerika is het met stip de Texanen die alles op alles zetten op zoek naar het perfecte stukje slow roasted meat. For the Love of Meat bezoekt enkele van de top "BBQ Pit-Masters" uit Texas en gaat na wat hun geheim is om de perfectie na te streven. Een film om duimen en vingers van af te likken.

De voorstelling van 25/3 wordt gevolgd door een DOCVILLE² - BBQ Tasting ism Sticky Fingers BBQ.
Tickets voor film+ BBQtasting kan u hier kopen.

Opgelet! BBQtasting-tickets enkel beschikbaar tot 22 maart.



Smakelijk USA


Deze voorstelling wordt voorafgegaan door volgende korte documentaire


I Kill
David White, Paul Wedel Nieuw-Zeeland 9 min.

Volg Beatle, de vriendelijkste slachter ooit, en zijn manier van werken. Hij gaat van boerderij naar boerderij met zijn truck waarop staat ‘I Kill’ en wordt betaald om vee neer te schieten. Laat je meeslepen in een uitzonderlijk verhaal over de Nieuw-Zeelandse manier van leven.

(ga naar detailfiche kortfilm)
Vertoond op editie(s) 2017
Screened at edition(s) 2017

Info

REGIE Jeff Jones, Matthew Johnson, Brandon Gonzales, Matthew Walls
VS
52 min.
Engels gesproken
Geen ondertiteling

Programmaonderdeel

Food for thought

credits
Regie

Jeff Jones, Matthew Johnson, Brandon Gonzales, Matthew Walls

Productiehuis

FtLoM Productions

Montage

Jeff Jones

Muziek

Joel Hamilton

Contactgegevens
Bekijk Contact info
(en screener)
(beschikbaar vanaf 20.03)