SKEPP @ DOCVILLE - ZOEK DE UFO

Wat is een UFO eigenlijk? Hoe vaak worden ze gesignaleerd en wat wordt er met die meldingen gedaan? Zou jij een echte UFO herkennen? Een boeiende inleidende lezing annex fotoquiz (is dit een UFO of niet?) door Frederick Delaere van UFO Meldpunt.

 

Deze activiteit hoort bij de vertoning van The UFO Movie THEY don't want you to see.


Deze vertoning maakt deel uit van het programmaonderdeel...

Docville PLUS

De laatste jaren heeft DOCVILLE van omkadering haar handelsmerk gemaakt. Naast filmvertoningen met in- of uitleidingen, zijn er de DOCVILLE+ sessies: debatten en panelgesprekken rond actuele thema’s naar aanleiding van een film op het programma.
Spectrum

Een uiterst gevarieerde selectie films die de echte documentaireliefhebber niet mag missen. Films die furore maken in het internationale filmfestivalcircuit of net onbekende pareltjes die de programmator met plezier aan je voorstelt. Stuk voor stuk films die een toonbeeld zijn van waar DOCVILLE voor staat: sterke auteursfilms die het grote scherm verdienen.Mild komisch

Vertoningen
Deze DOCVILLE PLUS sluit aan bij The UFO Movie THEY Don't Want You to See en gaat door op vrij 22.03 om 20:00 in Auditorium Vesalius (aansluitend bij de film).
Toegang enkel voor ticketshouders van de bijbehorende film.

Info

Programmaonderdeel

Docville PLUS | Spectrum